31 mai 2009

MEDITATIA RESPIRATIEI IUBIRII - Jasmuheen

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAF986fPiiN0bNUTeT8tLpzQgCMakGIY7HRWbFNCUYOpsrJf4ypxtdyOJ6PniWu0RJ__SohJtNIn1flkylR3BJ7LIF7vQ6kvNOd7PNo5vfKgSa4FDMPMF1NfVxwE-rxXvdgt0P1Si7SDZP/s320/soulmates.jpgUn prim pas spre meditatie, am spus ca este MEDITATIA IERTARII. Cea pe care am notat-o in primul articol din acest blog, este una dim multele posibilitati de lucru in ceea ce este aceasta meditatie.
Azi doresc sa trec la urmatorul pas: MEDITATIA RESPIRATIEI IUBIRII. Pentru ajutor v-am pus si un videoclip in care Jasmuheen ne da explicatiile de rigoare.

Ce se poate face cu acest gen de meditatie?
Unul dintre beneficii este manifestarea iubirii inauntru nostru si in afara noastra.
Contraindicatii? Acest gen de meditatie este doar IUBIRE si atat.
Poate doar sa devenim mai iubitori, dar acest lucru este ceva foarte bun. Poate sa fim mai intelepti, si astfel poate nu mai vedem atatea cupluri separandu-se, din cauza absentei iubirii. (Sau din cauza pliciselii) Sau poate sa devenim mai relaxati, mai veseli, mai curati sufleteste, mai sanatosi.
Toate acestea sunt minunate si nu intra la contraindicatii, in schimb fac parte din BENEFICIILE PE TERMEN LUNG al acestui gen de meditatii.



Acum zambiti, priviti oamenii din jur cu multa iubire simtind cum din inima voastra pleaca iubirea sub forma unei raze roz, si simtiti transferul iubirii. Dar, mare atentie cu acest fel de meditatie nu se poate manipula. Pentru ca rezultatul e rau tot pentru cel care incearca manipulare.

Va las in compania IUBIRII si LUMINII. Sa fiti in permanenta IUBITI si sa DARUITI IUBIRE.

http://www.freewebs.com/declaratiededragoste/inima.gif
LUMINA SI IUBIRE!!!
ALEXANDRA HINDA

Niciun comentariu: