29 mai 2009

Ce sunt STRINGURILE?



Am tot auzit de cuvantul STRING, in tot felul de ipostaze. Este adevarat, ca asemenea multor cuvinte ce au aparut in ultimii ani, ca termen de a defini ceva, si acesta creaza dureri de cap oamenilor, care in timpul existentei lor isi vad mai departe de lucru asa cum a invatat de la mama si tata, care muncesc la camp sau pe santier, care se uita la televizor, care cresc, iubesc, isi fac familii si la randul lor dau nastere copiilor... Pentru acestia, dar nu numai, sunt cuvintele ce urmeaza.
Vreau sa intreb inainte, pe cei care si-au dedicat viata dezvoltarii personale, " daca oamenii nu inteleg ce spuneti, credeti ca e posibila evolutia?" In mintea lui Dumnezeu , noi oamenii indiferent de nivelul nostru de evolutie suntem la fel. Sau nu credeti?
Fiecare stim, ca noi toti am inceput sa citim si sa scriem, folosind ceea ce invatatorii nostrii ne-au daruit cu dragoste. Si stiti foarte bine ca nu ma refer doar la partea stricta a meseriei lor, ci ma refer la dorinta lor de a se face intelesi, de catre toti elevii, indiferent din ce mediu social proveneau.
Dar, sa revenim la cuvantul STRING . In dictionar el este explicat asa :
STRING
s. n. denumire dată unor obiecte extrem de mici, componente ale lumii microscopice. (<>string) Dupa cum vedeti dictionarul explicativ al limbii romane nu da alta explicate, decat ceea ce sta scris mai sus. Acum o noua intrebare pentru voi cei care folositi atat de des acest cuvant, cum vreti sa inteleaga oamenii despre ce este vorba? Cred ca cel mai bine este sa ne aducem aminte ca lucrurile oricat ar fi de complicate, cu simplitate pot fi explicate.
Sa incerc eu sa gasesc o explicatie, pe care sa o inteleaga si... sa zic, mama mea care ieri a implinit 84 de ani si care ma poate intreba ..."Mama m-am intalnit pe strada cu Florica, vecina , o stii tu si mi-o spus ca o citit nepoata ei pe ... stii tu, pe netu ala , si nu o inteles ce e ala STRING, ca cica ne face rau"
Ati inteles, de ce este nevoie sa transformam explicatiile la nivelul oamenilor de zi cu zi.?
Incerc sa dau o explicatie care sa o poata intelege si bunica, si mama si copiii si noi toti.
Teoria stringurilor, este preluata din fizica(luat de pe google http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/54-scintilatii-stiintifice-fizica/220-ce-este-teoria-stringurilor.html) si ar putea fi explicata pe intelesul oamenilor ce nu au cunostinte de dezvoltare personala, ca fiind legaturi care sunt facute la nivel de gand sau sentimente cu unul sau mai multi indivizi( sau situatii) si in timp reuseste sa ne "sece" pe dinauntru creandu-se un gol de energie. Creaza, in functie de situatie sau oameni, stari care uneori nu sunt cele pe care le dorim. Iar in timp daca starile persista creaza boli. Sau si mai simplu i-as spune mamei" Mama, iarta-i pe toti- ca sa fii si tu iertata, si iarta-ma si pe mine, ca pana acum nu stiut sa te iubesc, macar pentru ca m-ai adus pe lume". Si de aici drumul trebuie presarat doar cu IUBIRE. RESTUL VINE DE LA SINE ...
Ramane deschis, acest subiect de explicare cat mai simpla a ceea ce sunt stringurile, ca explicatie pentru omul obisnuit, nu a celor care merg pe dezvoltare personala si trec din curs in curs. Imi doresc sa cer scuze, daca cineva s-a simtit lezat de ceea ce am scris aici. Doar ca as vrea sa nu uitam de unde am plecat si ca prietenul cel bun este cel care te ajuta, intinzandu-ti mana sa te ridici, fara sa considere, ca tu ai fost mai jos si el mai sus. Sa nu uitam suntem toti mici puncte in acest univers mare.

Mai sus am pus o adresa cu o explicatie frumoasa- partea de stiinta si acum mai vreau sa pun una, dintr-un forum LUCRATORUL IN LUMINA http://lucratorul-in-lumina.com/Forum/viewtopic.php?t=443 unde este data,o explicatie tare frumoasa, cu ajutorul unui fragment din Reconectarea - Vindeca-i pe altii, Vindeca-te pe tine - de Eric Pearl, carte ce a fost editata de editura For You.

Iar in continuare puteti urmari un film interesant. Doamne ajuta ca mai sunt oameni cu astfel de procupari.(film pe care il puteti urmari aici, pe Google sau in blogul meu VIDEO AUDIO PHOTOS pe care il gasiti la http://healing-alexandra-hinda-energy.blogspot.com/
VIZIONARE PLACUTA!!!

LUMINA SI IUBIRE
ALEXANDRA HINDA




Niciun comentariu: