8 martie 2010

8 Martie

http://i734.photobucket.com/albums/ww350/BOWIE3_2009/wicca/1.gif 8 Martie, pentru multi, este ziua in care isi aduc aminte de cele mai frumoase sentimente umane. Sentimente care ar trebui sa fie in permanenta puse pe primul loc, in fiecare zi a existentei noastre. Cele de mai jos, mi-au fost trimise de o persoana draga sufletului meu. Mi-a luminat si mai mult clipele acestei zile si de aceea m-am hotarat sa le postez si aici pe blog, in speranta ca cel care le citeste, intra pe vibratia bucuriei si o va mentine pentru toate zilele ce vor urma. Multumesc tuturor celor care azi au stiut sa trimita un mesaj cuiva, prin care sa aduca mangaiere, iubire si lumina. E minunat cand in aceasta zi este uitata, orice urma de repros, suferinta, durere, tristete etc. Bucurati-va de aceasta zi si lasati armonia din ea sa faca parte din voi in fiecare zi a vietii voastre, indiferent daca natura v-a facut femeie sau barbat. In fond VIATA este importanta. LA MULTI ANI!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjNRHN9zbI7A4n18NmGSuCoZXOOKpSRsLuBw40K8HIj6N4Me5xkAmv8mWPjRNSdyb8PT1dOxZm0zXooQTAFwIJclHpEpkKfERE3PaAZ5E5CAFrCVJN6XyLJvREFD3FUfCLlL1VSVG7ofkq/s320/violet_heart.jpg La Multi Ani, Frumoaselor!

La Multi Ani Feminitatii voastre care imblanzeste Viata si o face puternica!

La Multi Ani Gingasiei voastre, care poate ridica pana la Stele o Lume intreaga!

La multi Ani curajului vostru de a va afirma si de a va ridica mai frumos ca niciodata, ori de cate ori un obstacol coplesitor v-a iesit in cale!

Fiti binecuvantate pentru Tenacitatea voastra de a va desavarsi si de a aduce mai mult Miracol in jurul vostru!

Fiti binecuvantate pentru Devotamentul vostru fata de Lumina , fata de Perfectiune, fata de infinita Frumusete Divina!

Inima mea de Femeie se simte onorata ca bate alaturi de a voastra si ca impreuna am reusit de nenumarate ori sa ne aducem aminte ca avem in grija intregul Univers, de la cea mai micuta Fiinta care il locuieste pana la stralucitorii Sori care il lumineaza! Alaturi de voi am inteles ca suntem , in esenta, indiferent de varsta sau statut , cele care alaptam cu Lumina noastra Lumea, cele care facem ca lucrurile sa se transforme cu tandrete, am inteles ca suntem cu toate, in esenta, Mame pentru toti Copiii Lumii! De aceea, v-as invita la o Clipa de Imbratisare a tuturor celor care au nevoie de ea!

Sa ne imaginam impreuna ca, chiar in aceasta clipa in care cititi aceste randuri, ii imbratisam pe cei care niciodata nu au fost imbratisati cu iubire, pe cei care nu au auzit inca cuvintele TE IUBESC rostite pentru ei! Sa imbratisam impreuna cum numai noi stim sa o facem, Lumea intreaga si strangand-o la pieptul nostru de Lumina sa o simtim cum devine mai luminoasa, mai buna, mai onesta, mai iubitoare ca niciodata! Sa aveti o zi frumoasa ca o Poveste cu Zane si Cerbi instelati si sa impartasiti aceasta frumusete cu Tovarasii vostrii, cu Copiii vostri nepretuiti, cu cei care va inconjoara pentru ca toti sa se bucure de Sarbatoarea noastra, a Femeii! La multi Ani!

2 comentarii:

Antiignorantu spunea...

La mulţi ani si sanatate ! :)

Alexandra Hinda spunea...

Multumesc! Zile senine si pline de Lumina si Iubire