5 august 2009

UMOR... cu morala


Randurile de mai jos, sunt incadrate in categoria umor. Dar eu cred ca daca le citesti cu atentie morala este foarte clara. Pentru ca multi s-au obisnuit sa nu isi asume responsabilitatea actiunilor sale de orice fel ar fi ele, si este mai usor sa dea vina pe un ALTUL. Si eu va intreb? PANA CAND???!!! Lectura placuta!


Au fost odata 5 oameni care se numeau: CINEVA, ORICINE, NIMENI, TOTI si ALTUL.
Intr-o zi cei 5 au fost confruntati cu o problema deosebit de importanta si de aceea s-au hotarat sa fie facuta de TOTI. Insa, cum TOTI era sigur ca CINEVA o va face, iar CINEVA se baza pe NIMENI, in final NIMENI nu a facut-o deoarece era evident ca ORICINE ar fi fost in stare sa o faca. Atunci CINEVA s-a suparat foarte tare, caci era o treaba pentru TOTI. Insa TOTI i-a sugerat lui CINEVA sa-l oblige pe ALTUL sa faca ceea ce NIMENI nu a fost dispus sa faca, desi ORICINE ar fi putut. Concluzia: Treaba trebuie facuta intotdeauna de ALTUL!

Iar eu completez: Treaba este intotdeauna facuta cu ALTUL, si tot ALTUL este vinovat pentru nereusite. In cazul unui castig, ALTUL dispare si EU ridica capul triumfator.( ATENTIE MARE! Egoul infloreste intr-o situatie de acest fel)


Pe curand!

Niciun comentariu: