12 iunie 2009

TAKE THE VOW



Va redau mai jos un anunt deosebit de important, este bine sa meditam si sa pornim impreuna pentru acest proiect maret. Deepak Chopra presedintele si fondatorul Aliantei pentru Noua Umanitate este unul din oamenii care daruiesc neconditionat iubirea. Va las sa cititi acest mesaj pe care il veti gasi si la http://lucratorul-in-lumina.com/Forum/viewtopic.php?p=3859#3859


"Fac un legamant ca gandurile, vorbele si faptele mele sa fie pasnice (lipsite de violenta)".
Pe data de 7 Noiembrie 2008 la orele 9:45, cele 500 de persoane prezente la Forumul Aliantei pentru o Noua Umanitate din Barcelona au facut un legamant ca gandurile, vorbele si faptele lor sa fie pasnice. Fiecare persoana a decis sa-i roage si pe alti oameni sa sa alature lor in luarea acestui angajament. Scopul a devenit atunci sa se creeze o miscare globala care sa mobilizeze 100 milioane de persoane care sa isi ia acest angajament. Noi, cei din Alianta pentru o Noua Umanitate, credem ca daca o masa critica de oameni vor face acest legamant, lumea se va transforma. Daca si tu esti angajat in mod serios pentru pace, alatura-te noua in aceasta miscare si fa acest legamant.
http://www.itakethevow.com/
http://www.itakethevow.com/en-US/user/register


Iubire, Deepak Chopra Presedintele si Fondatorul Aliantei pentru o Noua Umanitate




Dragii mei, personal acest mesaj mi-a umplut inima de si mai multa speranta si mi-a dat certitudinea ca toate cautarile mele din ultimii ani sunt reale. Aici pe acest Minunat Pamant oamenii isi doresc Pacea, Mangaierea, Imbratisarea, Iubirea neconditionata, Unitatea, Intelegere, Armonia ca parte din singurul intreg existent.


LUMINA SI IUBIRE
ALEXANDRA HINDA

Niciun comentariu: